Doen!

Al langere tijd ben ik geïnteresseerd in duurzaamheid. Ik lees er veel over, volg Ted Talks en Tegenlichtprogramma’s rond dit thema en zoek groene activiteiten en mensen op. Allemaal interessant en inspirerend. Toch ligt er een gapend gat tussen mijn interesse in duurzaamheid en het daadwerkelijk doen. Mondjesmaat pas ik het in mijn dagelijks leven toe met bijvoorbeeld een eigen moestuintje, bewust in te kopen, gezond te eten en huizenruil. Het kriebelt en de tijd is aangebroken om er serieuzer werk van te maken, daar waar het kan in en rondom huis. Samen met mijn gezin, vrienden en buren.

Ik denk dat dit heel leuk kan gaan worden: een zoektocht waarvan ik in dit blog verslag doe. Ik ben van plan mijn successen te delen, maar zeker ook de blunders die ik maak of de twijfels die ik heb. Maar ook sites en oplossingen van derden tegen het licht te houden, uit te proberen en te recenseren.

Eén opmerking over 'Doen!'

  1. Hey wat leuk, dat is ook een beetje ons thema: Hoe wij omgaan met duurzaamheid in ons huishouden. Ik ben benieuwd hoe je vordert, waar je tegenaan loopt en vooral ook of je er net zoveel plezier in zult krijgen als wij hebben!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: