Vergroen je leven!

In mijn aanbod je te begeleiden jouw leven wat duurzamer in te richten, hou ik rekening met wat er voor jou haalbaar is, goed inpasbaar en vol te houden is. Zodat het geen eendagsvlieg is, maar een duurzame verandering.

Een Green Retreat middenin de natuur waarin je kan opladen, verstillen en gezond eet. Duurzaamheid begint bij goed voor jezelf zorgen: voor je lichaam en voor je brein. Een weekend met een mooie balans in programma en tijd voor jezelf. En tussendoor inspireren we je om te kijken waar je in je dagelijkse leven andere duurzame keuzes kan maken. Kleine of grote dingen die realistisch zijn, prettig voelen en in jouw leven passen. Want dat is de meest duurzame keuze!

Wij hebben veel invloed op de manier waarop wij ons huishouden voeren. De hoeveelheid en soort spullen en verzorgingsproducten die we kopen en gebruiken, wat we eten en waar dat vandaan komt, waar we bankieren en waar we verzekeringen afsluiten. Wil jij een bijdrage leveren aan het verminderen van je CO2 uitstoot in je huishouden, maar heb je weinig tijd, kennis of puf om dit zelf te doen? Dan kan ik je hierin begeleiden.

Voor scholen, bedrijven, vriendengroepen, of op evenementen en festivals rol ik graag mijn kennis op het gebied van wildplukken uit. We trekken de natuur in en verzamelen eetbare planten en kruiden en bereiden er daarna iets lekker van. Of wil je leren over lekker vegetarische voeding waarin groenten de hoofdrol spelen? Ik maak een weekmenu voor jou op maat ,inclusief boodschappenlijstje.

De meest duurzame keuze, is te kiezen voor de weg die bij je past

%d bloggers liken dit: