Groene Jij


Duurzaamheid begint bij goed voor jezelf zorgen. Met goede voeding, voldoende ontspanning, ontwikkeling en inspiratie. En vanuit deze balans krijg je ruimte om volgende duurzame stappen zetten, en dit ook vol te houden.

Groen Makers Fest:

10-12 september 2021 Camping De Lievelinge

Ontdek, verbind en groei

Loop jij al langer met een idee in je hoofd dat je graag wilt toetsen in de praktijk? Zoek je naar een kans om jezelf, je product/activiteit te manifesteren? Wil je groeien en ontwikkelen in een bepaalde rol? Van Dromen naar Doen stappen? Of wil je jezelf gewoon een heerlijk weekend voeden en verrijken in de natuur met duurzaamheid als invalshoek?

Dan is het Groen Makers Fest helemaal iets voor jou! Tijdens dit weekend geven we samen dit Fest vorm en inhoud, geïnspireerd op duurzaamheid. Veel van de workshops zullen je dichtbij je eigen natuur brengen en de natuur om je heen, je brein voeden en prikkelen, je zintuigen verwennen en goed voor lichaam zorgen. Want duurzaamheid begint bij goed voor jezelf zorgen.

We zijn in deze omgeving elkaars leermeester en er is ruimte voor testen, uitwisseling, feedback en feedforward. De ene zal iets aanbieden voor een groep en de ander een 1:1 sessie. Het zal een verrassend programma worden. En er is zeker ook ruimte voor lummelen. Hoe klinkt dat?

We verblijven op een mooie grote plek op camping De Lievelinge. Op Nirwana (= heilige grond): middenin de natuur, omringd door bos. Je kan er neerstrijken met je tent. Ik organiseer de plek en zorg voor smeerolie in het programma. We worden verwend door een chef-in-wording die heerlijke plantaardige maaltijden bereid. ’s Avonds bij het kampvuur is er ruimte voor spontane ideeën, behoeften en mijmeringen.

Ook ik stap hiermee uit mijn comfort zone. En kan jullie alvast verklappen dat ik jullie het bos in neem om te wildplukken. En ik kan een test bij je afnemen die in kaart brengt waar kansen voor jou liggen om nog meer duurzame stappen te gaan zetten.

Over mij

Borrelt en bruist het al bij jou? Heb je nog vragen, wil je even sparren? Alles is goed….laat het weten via de button hieronder.

Programma Groen Makers Fest

Data 10-12 september 2021

Groepsgrootte Maximaal 15 personen.

Prijs 175 euro. Dit is inclusief twee overnachtingen met je eigen tent, heerlijk plantaardig eten van ochtend tot avond, kampvuur gesprekken en een rijk programma van alle deelnemende Makers. Exclusief: alcoholische drankjes (wel aanwezig, op basis van turflijst).

Corona-maatregelen/annuleren In principe kan het Retreat zo worden ingericht dat er in de binnenruimten met groepsactiviteiten 1,5 meter afstand gehouden kan worden. Kosteloos annuleren kan tot 3 weken voor aanvang. Mochten er vanuit de overheid nieuwe beperkende regels komen in de periode tussen 5 en 3 weken voor aanvang dan kan het Fest verplaatst worden naar een andere moment.

%d bloggers liken dit: