Groen Makers Fest


Welkom!
Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in het Groen Makers Fest

Ontdek, verbind en groei

Van 22 t/m 24 april heb ik een mooie magische plek op camping De Lievelinge kunnen reserveren. Middenin de natuur, omringd door bos en met een heerlijk zwemmeertje. Je kan er neerstrijken met je tent, of ander mobiel onderkomen. 

In dit weekend zijn er diverse workshops op het gebied van duurzaamheid en natuurlijk leven. De workshops zijn van de Makers die hun (nieuwe) kennis komen delen en gaan ontdekken of hun idee/concept aanslaat. Als Maker pitch je aan het begin van het weekend je sessie, waarna iedereen een keuze uit het aanbod kan maken. We zorgen ervoor dat we een moment creëren voor feedback en feedforward.

In vorige edities ging het over permacultuur, wildpluk, natuurcoaching, plantaardig eten en yoga. Het leuke is dat je als Maker ook deelnemer bent en je van de andere Makers kunt leren. Natuurlijk ben je ook welkom alleen als deelnemer. Er zal in het programma ruimte zijn voor spontane sessies, ontmoetingen en mooie gesprekken bij oa het kampvuur.

We gaan ervoor zorgen dat er ook tijd is om te lummelen en van de plek te genieten. Het hele weekend wordt er heerlijk plantaardig voor ons gekookt door Inger Aten van @Fine Vegan Food En ik neem jullie mee op pad voor een wildplukwandeling en oogsten we ingrediënten die we in de maaltijden verwerken.

Ook ik stap hiermee uit mijn comfort zone. En kan jullie alvast verklappen dat ik jullie het bos in neem om te wildplukken. En ik kan een test bij je afnemen die in kaart brengt waar kansen voor jou liggen om nog meer duurzame stappen te gaan zetten.

Over mij

Borrelt en bruist het al bij jou? Heb je nog vragen of wil je even sparren? Laat het weten via de button hieronder dan bellen we met elkaar.

Hoe anderen het hebben ervaren

Karine, Angelica en Wanda deden als Maker mee aan het vorige Groen Makers Fest. Daar kregen ze de kans hun nieuwe idee/concept, nieuwe rol of andere aanpak te toetsen bij een groep open mensen, allemaal geïnteresseerd in groener leven, duurzaamheid en natuur.  Stuk voor stuk kijken deze makers terug op een waardevol resultaat. Voor Angelica betekende het dat ze weer is ‘aangezet’ om professioneel met permacultuur aan de slag te gaan. Karine toetste als ervaren natuurcoach een nieuwe aanpak en heeft ervaren dat ze op de goede weg zit.  En Wanda startend als Mindful2Work coach was dit haar debuut met een groep en heeft het haar vleugels gegevens om de volgende sprong te wagen.

“Door mee te doen, heb ik vertrouwen gekregen dat ik dit verhaal kan vertellen én dat mensen dit verhaal ook leuk en interessant vinden. Het heeft mijn verwaterde idee om daar professioneel mee aan de slag te gaan weer aangezet!”

– Angelica

” Ik vond het een inspirerend weekend met een enthousiaste mensen die uitgaan van de KRACHT van natuur. Een ideale omgeving voor mij als natuurcoach om een nieuwe aanpak van mijn werk te introduceren en te toetsen. Ik heb ervaren dat ik op de goede weg zit en dit is enorm waardevol.”

– Karine

“Het Groenmakersfest was voor mij een stok achter de deur om mezelf en mijn training zichtbaar te maken, en niet als een plan in de ijskast te houden. Ook het gevoel van het ‘deelnemer’ en tegelijkertijd ‘maker’ zijn, vond ik heel verfrissend en uitdagend! Het geven van de workshop, én de fijne, oprechte feedback van deelnemers, hebben mij het vertrouwen gegeven dat ik dit kan en leuk vind om verder te ontwikkelen.”

– Wanda

Groepsgrootte Maximaal 16 personen.

Prijs 225 euro. Dit is inclusief drie overnachtingen met je eigen tent, heerlijk plantaardig eten vanaf vrijdagmiddag tot zondagmiddag (twee keer ontbijt, twee keer lunch, twee keer diner) kampvuur gesprekken en een rijk programma van alle deelnemende Makers. Exclusief: alcoholische drankjes (wel aanwezig, op basis van turflijst). 

Corona-maatregelen/annuleren In principe kan het Retreat zo worden ingericht dat er in de binnenruimten met groepsactiviteiten 1,5 meter afstand gehouden kan worden. Kosteloos annuleren kan tot 5 weken voor aanvang.

%d bloggers liken dit: